Mijn naam is Lisa Gergely. Ik ben een echte hondenliefhebster en sinds 2010 heb ik mijn eigen hondentrimsalon. Sinds maart 2018 ben ik te vinden in Stevensweert (Limburg). 

 

Hondentoiletteren

Mijn ervaring binnen het vak hondentoiletteren heb ik opgedaan door vanaf 2005 tijdens mijn opleiding tot hondentrimster te werken bij verschillende honden-trimsalons in Limburg en Noord-Brabant. In het begin uiteraard als stagiare en later als volwaardig medewerker bij onder andere hondentrimsalon Tilly in Maasbracht. ​

Eigen hondentrimsalon

Het werken in de verschillende hondentrimsalons vond ik erg leuk, maar omdat ik graag mijn eigen wensen en overtuigingen wilde doorvoeren ben ik mijn eigen hondentrimsalon begonnen op mijn thuisadres, Eiland 13 in Stevensweert.

 

 

 

Uit liefde voor honden...

Erg teleurgesteld ben ik om het volgende bericht met jullie te delen: 

Dankzij het niet herstellen van een handoperatie kan ik niet meer werken als hondentrimster. Het is dan ook definitief niet meer mogelijk om afspraken in te plannen.Sinds vandaag is het telefoonnummer niet meer actief.

Graag wil ik iedereen bedanken voor alle steun die ik heb gekregen het afgelopen jaar. 
Het was een fijne tijd wat ik met jullie heb mogen beleven, maar ik moet me nu focussen op (hopelijk) herstel en een nieuw avontuur. Bedankt!